İskeçe’de Hatim Merasimleri Sona Erdi

01-07-2010

İskeçe’de Hatim Merasimleri Sona Erdi

İskeçe Müftülüğü’ne bağlı faaliyet gösteren Kur’an Kursları’nın hatim merasimleri İskeçe Çınar Camii Kur’an Kursu hatmi ile son buldu.

Haftasonu İskeçe Çınar Camii Kur’an Kursu hatmine katılan İskeçe Müftü Yarsdımcısı Ahmet Hraloğlu yaptığı konuşmalarında şunları dile getirdi:

"Bugün bulunduğumuz bu güzide mekanda tertip edilen böyle önemli bir hatim merasimi kaynaşma ve dayanışma yönüyle önemi azımsanmayacak kadar büyüktür. Zira Çınar Camii Kur’an Kursu bugün gerçekten önemli bir etkinliği düzenlemiştir. Bu etkinliği düzenleyen velileri ve gönüllü olarak katkısı olan herkesi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kıymetli dostlar, zaman birlik ve beraberlik zamanı. Bugün bütün kurum ve kuruluşlarla birlikte sergilediğimiz bütünlük tablosu toplum olarak bizlere ciddi bir katkı sağlayacaktır.

Minik yavrularımızı yetiştiren hocalarımızı tebrik ediyorum. Çocuklarımızın da öğrendikleri önemli bilgileri bundan sonraki hayat mücadelelerinde kullanmalırını temenni ediyorum." dedi.

Pazar günü İskeçe Çınar Camii Kur’an Kursunda, Kur’an Kursu Öğreticileri İlahiyatçı Abdullah Çolak, Yıldız Uzun ve Cemali Burbun’nun yetiştirdiği 27 öğrenci için hatim merasimi tertip edildi.