DEB PARTİSİ ONURSAL BAŞKANI IŞIK SADIK AHMET VE GENEL BAŞKANI ÇİĞDEM ASAFOĞLU FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

24-09-2022

Batı Trakya Türk Azınlığı’nın merhum lideri Dr. Sadık Ahmet’in eşi ve aynı zamanda Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet ile DEB Partisi Genel Başkanı sn. Çiğdem Asafoğlu, 24 Eylül 2022 tarihinde faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya ziyaret gerçekleştirdiler. Taraflar Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı ile ilgili gündemdeki meseleleri istişare ederek birbirlerine hediye takdim ettiler. Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet ile DEB Partisi Genel Başkanı sn. Çiğdem Asafoğlu faziletli Müftümüzün yanı sıra, İskeçe Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraoğlu ve Fatma İmam tarafından karşılandılar.