20 Rebiü'l-Evvel ayirac 26 Ekim ayirac İskeçe/İkindi ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
1443 Salı 06:12 07:37 13:09 16:03 18:32 19:52

Basın Bülteni-Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’yi ziyaret

11-08-2010

11 Ağustos Çarşamba günü Gümülcine Müftüsü Sayın İbrahim Şerif İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete’yi makamında ziyaret etti.

İki saate yakın başbaşa görüşen Müftülerimiz, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın sorunlarını dile getirdiler ve son zamanlarda gelişen olayları değerlendirdiler. Ayrıca mübarek Ramazan Ayına kavuşmamız nedeniyle Müftülükler olarak cemaatimize nasıl daha iyi hizmet sunulabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundular.