İSKEÇE MÜFTÜSÜ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI GÖKÇELER CAMİİ’NDE EDA ETTİ

04-11-2022

İSKEÇE MÜFTÜSÜ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI GÖKÇELER CAMİİ’NDE EDA ETTİ

İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa, 4 Kasım 2022 tarihinde Cuma namazını yaka bölgesine ait Gökçeler Camii’nde eda etti. Gökçeler Köyü Camii’nde  Müftümüz Mustafa Trampa’nın yanı sıra anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, İskeçe Müftülüğü din görevlileri ve Gökçeler halkı  hazır bulundu. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu ve Müftümüz Mustafa Trampa ile beraberindeki heyet Gökçeler Camii imamı İlâhiyatçı Remzi Abdullah, Gökçeler Camii Mütevelli heyeti, Bulustra Belediye Başkan Danışmanı Birol İncemehmet ve soydaşlar tarafından karşılandı. Müftümüz Gökçeler köyü imamı ve halkına yoğun ilgilerinden ötürü teşekkürlerini sundu.