T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU SAYIN MURAT ÖMEROĞLU İLE İSKEÇE MÜFTÜSÜ MUSTAFA TRAMPA ŞAHİN KÖYÜNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

06-11-2022

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu, Müftümüz Mustafa Trampa ve Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin Galatasaray-Beşiktaş derbisini İskeçe’nin Şahin köyünde soydaşlarla birlikte izlediler.

Şahin müdürü Ahmet Kopel’in kahvehanesinde izlenen derbi mücadelesinde, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Eyalet Meclis Üyesi Rıdvan Kurak, Mustafçova Belediyesi Meclis Başkanı Hüseyin Bıyıklı, Belediye Başkan Yardımcısı Ergül Kuşçu, Şahin Vakıf Heyeti Başkanı Sami Palikar, Şahin Eğitim ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Eyüp Aguş, Şahin Kuran Kursu Müdürü Hamdi Bekir, Çınar Derneği Başkan Yardımcısı Bilal Budur, İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi öğretmenleri Metin Karahoca ile Metin Hoçka ve çok sayıda soydaş yer aldı.