MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA İTB MÜZİK KURSU ÖĞRENCİLERİ VE İTB YUMURCAKLAR KULÜBÜ’NÜN ETKİNLİĞİNE KATILDI

09-11-2022

İskeçe Türk Birliği (İTB) müzik kursu öğrencileri ve İTB Yumurcaklar Kulübü’nün etkinliği 7 Kasım Pazartesi günü büyük bir katılımla gerçekleşti.

İTB Asbaşkanı Sevil Şerifoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı etkinlik Yumurcaklar Kulübünün skeci ile başladı. Devamında İTB Çocuk Korosu, İTB 90. yıl marşını okudu. Etkinlik gitar ve bağlama grubu ile koronun seslendirdiği şarkılarla devam etti.

İTB lokalinde gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar Başkan Ozan Ahmetoğlu ve dernek yöneticileri tarafından karşılandı. Etkinliğe katılanlar arasında İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa ve eşi Nadire Ömer Trampa, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Türkiye’nin Gümülcine Muavin Konsolosu Subutay Koç, DEB Partisi Başkan Yardımcısı Mustafa Şargo, Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Zeynur Bargan ve diğer davetliler ile soydaşlar yer aldı.