‘‘KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN DÖRDÜNCÜ HAFTA PROGRAMI TAMAMLANDI

10-12-2022

‘‘KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN DÖRDÜNCÜ HAFTA PROGRAMI TAMAMLANDI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin birlikte yürüttüğü “Kadına Umut, Topluma Hayat’’ projesinin dördüncü hafta toplantıları büyük bir katılımla tamamlandı.

Proje kapsamında Batı Trakya Müslüman Türk kadınları 7 Aralık Çarşamba günü Mustafçova Belediyesine bağlı Paşevik ve Elmalı köylerinde, 9 Aralık Cuma akşamı ise Koyunköy’de buluştu.

Proje kapsamında dördüncü hafta konukları Fizik Tedavi Uzmanı Cemile Onbaşı ‘‘Fizyoterapi ve Tedavi Yöntemleri ile Kaliteli Yaşam’’ konulu bir konuşma gerçekleştirirken, İskeçe Müftülüğü Din Eğitimcisi-Vaize Fatma Onbaşı hocamız ‘‘Hz. Peygamberin Hadislerinde Koruyucu Hekimlik: Hacamat Örneği’’ konusunu işledi.

Paşevik, Elmalı ve Koyunköy’de kadınların yoğun ilgi gösterdiği projede konuşmacıların sunumları dikkatle takip edildi.

Proje, önümüzdeki hafta farklı konu ve konuklarla devam edecektir.