MÜFTÜMÜZ ÇOCUKLARIMIZIN DAHA KALİTELİ BİR EĞİTİM ALABİLMELERİNE YÖNELİK PROJE ÇALIŞMALARINA KATILDI

14-12-2022

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı öncülüğünde, 14 Aralık 2022 Salı akşamı Batı Trakya Yüksek Tahsilliler Derneği İskeçe Kültür Mezrkezi’nde bir toplantı gerçekleşti. Toplantıda, çocuklarımızın eğitimini iyileştirmek ve eğitim kalitesini arttırmaya yönelik bir takım proje çalışmalarını ele alarak fikir alışverişinde bulundular. Toplantıya İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Encümen Heyeti’nden Bilal Budur ile Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nden Gülcan Mümin katılarak bu konu hakkındaki çalışmalarını aktardılar.