MÜFTÜMÜZ ÖZEL EĞİTİM UZMANI BURAK ADİL’E ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

03-01-2023

MÜFTÜMÜZ ÖZEL EĞİTİM UZMANI BURAK ADİL’E ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Müftümüz Mustafa Trampa, 3 Ocak 2023 Salı günü, Gümülcine’nin ilk özel eğitim merkezini açan Özel Eğitim Uzmanı Burak Adil’i ziyaret ederek tebriklerini sundu ve başarılar diledi.

İoanninon caddesi 32 numarada (Gümülcine Türk Gençler Birliği karşısı) bulunan ve 31 Aralık Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen Burak Adil’in EDU B-OX adlı özel eğitim merkezinde; öğrenmede güçlük, otizm, down sendromu, dikkat eksikliği, hiperaktivite, zihinsel yetersizlikler, yaygın gelişimsel bozukluklar, dil ve konuşmada güçlük gibi konularda eğitim verilecek. Merkezde, çocukların sosyal alanda ve günlük yaşam becerilerindeki yaşam kalitelerini arttırmak amaçlı hizmet verilecektir.

Özel Eğitim Uzman Burak Adil, bunların yanı sıra okul öncesi çocuklara ve tanı konulmuş çocuklara küçük gruplar halinde oyun terapileri hizmeti sunacak. Ayrıca ilkokul seviyesindeki öğrencilere karşılaştıkları zorluklar için özel derslerle eğitim hizmeti de verilecek.