MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN DİN EĞİTİMCİLERİNDEN MANEVİ DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SEMİNERLERİNE KATILIM

11-01-2023

Diyanet bünyesinde hizmet sunan Aile ve Dini Rehberlik Büro/Merkezlerine yönelik İstanbul Anadolu Dini İhtisas Merkezinde gerçekleştirilen mesleğe hazırlık eğitimi kapsamında MDR (Manevi Danışmanlık ve Rehberlik) seminerleri verildi. İskeçe Müftülüğümüzü temsilen din eğitimcileri Yıldız Uzun, Fatma Burbun ve Mürvet İmam Efendi Manevi Danışmanlık ve Rehberlik seminerlerine katıldılar.

MDR seminerlerine katılan din eğitimcilerimiz,11 Ocak 2023 Çarşamba günü Müftümüz Mustafa Trampa’ya ziyaret gerçekleştirerek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. İskeçe Müftülüğü çatısı altında görev yapan din eğitimcilerimiz, böyle bir fırsatın kendilerine verildiği için Müftümüze teşekkürlerini sundular.

Ziyaret esansında, Müftü Yardımcımız Fatma İmam, Aile Hizmetleri Şube Müdürümüz Hülya Giritli, Eğitim Şube Müdürümüz Sezin Azizoğlu ve Müftülüğümüzün Genel Sekreteri Emine Palazlı hazır bulundular.