3 Ramazan ayirac 15 Nisan ayirac İskeçe/Öğle ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı

BEYKÖY CAMİİ’NE MOLOTOFLU SALDIRI

13-12-2010

BEYKÖY CAMİİ’NE MOLOTOFLU SALDIRI

13 Aralık Pazartesi sabaha karşı saat 03:00 sularında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Beyköy caminin giriş kısmından molotof atılarak cami yakılmak istenmiştir. Köy imamı Sunay Uzun bize şu bilgileri verdi; "eşim o sırada uyumuyormuş. Motor sesi duymuş ve ardından büyük bir patlama sesiyle beni de uyandırdı. Ben hemen dışarı fırladım, ama motor o anda uzaklaşmıştı. Patlamanın olduğu yere gittim. Çift cam olduğu için yalnız dış taraftaki ön cam kırılmış ve böylece Allah’tan molotof caminin içine düşmemişti. Olayı hemen karakola bidirdim."

İskeçe Müftülüğü olarak bu çirkin saldırıyı şiddet ve nefretle kınar, faillerin bir an önce yakalanmalarını emniyet güçlerinden bekleriz.