MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA ’GEÇMİŞTE YAZDIKLARIMDAN SEÇMELER’ ADLI KİTAP TANITIMINA KATILDI

13-01-2023

Müftümüz Mustafa Trampa, 13 Ocak 2023 Cuma günü Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği eski Başkanlarından İskeçe Azınlık Lisesi emekli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Tevfik Hüseyinoğlu’nun BAKEŞ tarafından yayınlanan “Geçmişte Yazdıklarımdan Seçmeler” isimli kitabının tanıtımına katıldı. Müftümüz Mustafa Trampa, Geçmişte Yazdıklarımdan Seçmeler’’ adlı kitabın içeriği hususunda kısa bir konuşma yaparak İskeçe Azınlık Lisesi emekli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Tevfik Hüseyinoğlu’nu tebrik etti. BTAYTD İskeçe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kitap tanıtımına; T.C. Gümülcine Muavin Konsolosu Barış Çulha, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Başkanı Ahmet Kara, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, İskeçe Sabık Vali Yardımcısı Musa Vidinli ve birçok soydaş iştirak etti.