GENÇ MÜFTÜLÜK İSKEÇE KIZ GRUBUNDAN MÜFTÜMÜZE ZİYARET

14-01-2023

GENÇ MÜFTÜLÜK İSKEÇE KIZ GRUBUNDAN MÜFTÜMÜZE ZİYARET

Müftümüz Mustafa Trampa’nın önderliğinde, İskeçe Müftülüğü Eğitim Şube Müdürümüz Sezin Azizoğlu ile Müftülüğümüzün çatısı altında görev yapan Din Eğitimcileri, Batı Trakya İskeçe Bölgesi Müslüman Türk gençlerimize yönelik atölyeler düzenlemektedirler.

İskeçe Müftülüğü Din Eğitimcilerimiz, İskeçe bölgesi genç soydaşlarımızın milli ve dini değerlerine bağlı, gelecek ve sorumluluk bilincine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak amacıyla gençlerle buluşuyorlar. Bu minvalde, İskeçe Ortaokul ve Liseli genç kızlarımızla haftalık atölyeler düzenleyen Eğitim Şube Müdürümüz Din Eğitim Bilimcisi Sezin Azizoğlu ve genç grubu 14 Ocak 2023 Cumartesi günü, Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde kendilerine sunulan İstanbul kültür gezisi için teşekkürlerini sundular ve memnuniyetlerini ifade ettiler. Ziyaret esnasında, genç soydaşlarımız Müftümüze hediye takdim ettiler ve Müftümüz Trampa’dan Müftülük ile ilgili bilgiler aldılar. Gençlerin Müftümüze gerçekleştirdikleri ziyarete, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu da katıldı.