FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA VE MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN DİN GÖREVLİLERİ EGİTİMCİ YAZAR DR. FARUK ÖNDAĞ’IN SEMİNERİNE KATILDI

24-01-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 23 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 19:00’da Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği İskeçe Kültür Merkezi’nde, Motivasyon ve Sınav Süreci Eğitmeni Dr. Faruk Öndağ tarafından eğitimcilere yönelik verilen ‘‘Bir İnsan İki Mucize’’ başlıklı seminere katıldı.

Söz konusu seminerde eğitimci ve velilere motivasyon, öğrenme psikolojisi, yaratıcı drama gibi konularda bilgi ve uygulamaların yanı sıra sınav sürecindeki bir çocuğa uygulanacak doğru tutum ve davranış modelleri aktarıldı.

Eğitimci Yazar Dr. Faruk Öndağ’ın ‘‘Bir İnsan İki Mucize’’ konulu seminerine, Müftülüğümüz çatısı altında görev yapan bütün din eğitimcileri, öğretmenler ve veliler katıldı.