İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE GENÇ MÜFTÜLÜK FAALİYETE GEÇTİ

24-01-2023

İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE GENÇ MÜFTÜLÜK FAALİYETE GEÇTİ

Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde İskeçe Merkez, Ova, Yaka ve Balkan bölgelerinde yaşayan genç soydaşlarımız için ‘Genç Müftülük’ kuruldu.

Genç Müftülük Koordinatörlüğü’nde İskeçe Müftülüğü Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Bilimcisi Sezin Azizoğlu ve Müftülüğümüzün birçok Din Eğitimcisi yer almaktadır.

Genç Müftülük kapsamında; İskeçe Merkez, Ova, Yaka ve Balkan bölgesi gençleri her hafta farklı atölyelerde buluşuyorlar.

Genç Müftülük; Tefsir Atölyesi, Hadis Atölyesi, Bilim Atölyesi, Düşünce Atölyesi, Değerler Atölyesi, Psikoloji Atölyesi, Adab-ı Muaşeret Atölyesi, Film Atölyesi, Sanat Atölyesi, Siyer Atölyesi, Spor, Dini Musiki Atölyesi, Söyleşi Atölyesi, Stil ve İmaj Atölyesi, Kitap Okuma Atölyesi, Demokrasi ve Adalet Atölyesi, Girişimcilik Atölyesi ve Tarih Atölyesi’nde genç soydaşlarımızla biraraya gelerek gelişen bilgi ve teknolojinin sınırları kaldırıp adeta küçük bir köye dönüştürdüğü bir dünyada yaşamak zorunda kalan günümüz gençlerine farkındalık kazandırarak manevi ve milli değerlerimizi hatırlatmayı amaçlamaktadır.

Genç Müftülüğümüz, yıl boyunca genç soydaşlarımıza yönelik seminerler ve çalıştaylar düzenleyecektir.