FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI BEYKÖY CAMİİ’NDE EDA ETTİ

27-01-2023

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI BEYKÖY CAMİİ’NDE EDA ETTİ

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 27 Ocak 2023 tarihinde Cuma namazını Ova bölgesi Beyköy Camii’nde eda etti. Müftümüz Mustafa Trampa’ya Beyköy ziyaretine, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu eşlik etti. Müftümüz ve Müftü Yardımcımız, Beyköy imamı İlahiyatçı Sunay Uzun ve buradaki soydaşlarımız tarafından karşılandı. Ayrıca, faziletli Müftümüz Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, Cuma namazı öncesi Ova bölgesi Din görevlilerimizden İlahiyatçı Selin Sebahattinoğlu ve beraberindeki kadın cemaatle görüştü. Cuma namazından sonra, Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu Beyköy halkıyla sohbet ederek yoğun ilgilerinden ötürü teşekkürlerini sundu ve  memnuniyetini dile getirdi.