BATI TRAKYA TÜRKLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ MÜFTÜMÜZE ZİYARETTE BULUNDU

27-01-2023

BATI TRAKYA TÜRKLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ MÜFTÜMÜZE ZİYARETTE BULUNDU

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Başkanı Hasan Küçük, BTTDD Eski Genel Başkanı Necmettin Hüseyin, BTTDD Genel Başkan Yardımcısı Eray Bodur, BTTDD İzmir Şube Başkanı Mümin Durmuş, BTTDD Keşan Şube Başkanı Ayhan Beyli, BTTDD Üsküdar Eski Şube Başkanı Savaş Çalışkan ve İzmir Şube Yöneticisi Hakkıcan Hakkı’dan oluşan heyet  27 Ocak 2023 Cuma günü faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya nezaket ziyareti gerçekleştirerek yeni görevinde başarılar diledi. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nden gelen heyet, Müftümüz Trampa’yla bir süre görüşerek gündemdeki meseleleri değerlendirdi, fikir alışverişinde bulundu. Müftümüz Mustafa Trampa ile BTTDD’den gelen heyet birbirlerine hediye takdim etti. Ziyaretin sonunda, Müftümüz Trampa gelen heyete teşekkürlerini arzederek memnuniyetini ifade etti.