T. C. Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın NİHAT ERGÜN İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDE

19-01-2011

T. C. Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın NİHAT ERGÜN İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDE

Türkiye’nin Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, T.C. Atina Büyükelçisi Hasan Göğüş, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç, Edirne Valisi Gökhan Sözer ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte 14 Ocak Cuma günü, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete’yi İskeçe Müftülüğü makamında ziyaret etti.

Bu ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, konuk heyete Müftülüğün çalışmaları hakkında bilgi sundu. Müftü Mete ayrıca, bölgemizde böyle üst düzey bir iş toplantısının yapılmasını toplumumuz açısından olumlu bir gelişme olarak bulduğunu dile getirdi.

Görüşme karşılıklı hediyeleşmeyle son bulurken Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün başkanlığındaki heyet, ziyaret sonrası Gümülcine’ye hareket etti.