MÜFTÜMÜZ ALİ SALİHOĞLU’NUN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

30-01-2023

MÜFTÜMÜZ ALİ SALİHOĞLU’NUN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, İskeçe Türk Birliği’nde uzun yıllar yöneticilik yapan, Dostluk Eşitlik Barış Partisi’nde görev alan ve azınlık hakları mücadelesinde her zaman ön saflarda yer alan İnhanlı Mütevelli Heyeti Başkanı merhum Ali Salihoğlu’nun cenaze törenine katıldı.

Cenaze merasimi, 30 Ocak 2023 Pazartesi günü ikindi namazını müteakiben İnhanlı’da gerçekleşti.

Cenaze merasiminde Müftümüz Mustafa Trampa, İTB Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve DEB Partisi eski Başkanı Mustafa Ali Çavuş konuştu. Genç yaşta vefat eden Ali Salihoğlu’nun cenaze törenine  Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif de katılarak duayı yaptı ve hazirundan helallik istedi. Müftümüz Mustafa Trampa cenaze namazını kıldırarak azınlığımıza ve merhum Ali Salihoğlu’nun yakınlarına taziye dileklerinde bulundu.

Cenaze merasimine T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal’ı temsilen Ataşe Yardımcısı Güven Bora, Başkonsolosluk idari görevlilerinden Ramadan Duban ve İsmail Dikme, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, İnhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Sunay Hüseyinoğlu, Mustafçova Belediyesi muhalefet liste başkanları Cemil Kabza ve Ahmet Kurt, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, İnhanlı İmamı Hilmi Karahüseyin, Müftülüğümüzün din görevlileri ve yüzlerce soydaş katıldı.

İskeçe Müftülüğü olarak; İskeçe Türk Birliği’nde uzun yıllar yöneticilik yapan, Dostluk Eşitlik Barış Partisi’nde görev alan ve azınlık hakları mücadelesinde her zaman ön saflarda yer alan İnhanlı Mütevelli Heyeti Başkanı merhum Ali Salihoğlu’na Allah’tan rahmet, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’na ve ailesine sabırlar diliyoruz.