MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE DİN GÖREVLİLERİ İLE KOORDİNASYON TOPLANTISI

08-02-2023

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE DİN GÖREVLİLERİ İLE KOORDİNASYON TOPLANTISI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, 8 Şubat 2023 Çarşamba günü Mescid-i Atik Camii’nde toplantı düzenlendi. Toplantının ana konusu Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu öncülüğünde başlatılan anavatanımızdaki depremzede kardeşlerimize yönelik yardım kampanyasının ana merkezlere ulaştırılmasının kolaylaştırılmasıydı. Müftümüz yardımlar ve yapılacaklar üzerine açıklamalarda bulunarak her din görevlisinin görevli olduğu noktaları ilan etti.

Depremzede kardeşlerimize yönelik yapılan toplantıya, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, lojistik destek hizmetini sağlayacak iş adamı Fatih Türkmen, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve kadın-erkek bütün din görevlileri katıldı.

Toplantıda, depremzede kardeşlerimize yönelik Batı Trakya Müslüman Türk İskeçeli soydaşlar olarak maddi-manevi yardımlar dışında önümüzdeki günlerde yapılabilecek diğer konular açıklandı ve istişarelerde bulundu.

Anavatanımızdaki depremzede kardeşlerimize yönelik bir Batı Trakya Müslüman Türk’ü olarak yardım eli uzatmak bizim insanlık vazifemizdir.