MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA MISVAKLI GENÇLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

19-02-2023

MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA MISVAKLI GENÇLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, İskeçe bölgesindeki gençler köylerindeki derneklerle işbirliği içerisinde etkinlikler düzenleyerek depremzede kardeşlerimize yardım toplamaya devam ediyor.

Anavatan’ımız Türkiye’de "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında hayatını kaybeden ve yaralanan kardeşlerimiz için Batı Trakya Müslüman Türk gençleri olarak duyarsız kalmayıp her türlü yardıma hazır olduklarını organize ettikleri bir çok faaliyetlerinde görmek mümkündür.

Bu doğrultuda, depremzede kardeşlerimize yönelik her türlü yardıma koşan Mısvaklı genç soydaşlarımızı Mısvaklı mütevelli heyeti, 18 Şubat Cumartesi akşamı Müftümüz Mustafa Trampa ve Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin ile buluşturdu.

Mısvaklı gençleri, Müftümüz Trampa ve Belediye Başkanımız Deli Hüseyin ile depremzede kardeşlerimiz için neler yapabilecekleri hususunda istişareler ettiler. Gençlere birçok konuda tavsiyelerde bulunuldu.

Son olarak, Müftümüz ve Mustafçova Belediye Başkanımız Batı Trakya İskeçe bölgesindeki Müslüman Türk genç soydaşlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde dimdik ayakta görmenin mutluluğunu paylaştılar.