GENÇ AKADEMİSYENLER TOPLULUĞU MÜFTÜMÜZ TRAMPA’YI ZİYARET ETTİ

27-03-2023

GENÇ AKADEMİSYENLER TOPLULUĞU MÜFTÜMÜZ TRAMPA’YI ZİYARET ETTİ

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği çatısı altında faaliyet gösteren G.A.T. (Genç Akademisyenler Topluluğu) sorumlusu Burak Adil ve beraberindeki ekip, 27 Mart 2023 Pazartesi günü faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya makamında nezaket ziyareti gerçekleştirerek, 6 Şubat 2023 tarihine Anavatanımız Türkiye’de ‘‘asrın felaketi’’ olarak nitelenen depremzede kardeşlerimiz için üzüntülerini dile getirdiler ve Ramazan ayının hayırlı olmasını dilediler. Ardından G.A.T. ekibi Müftümüz Trampa’ya çalışmaları hakkında bilgi verdi. Müftümüz de genç ziyareçilere tavsiyelerde bulundu ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Müftümüz Mustafa Trampa’ya eşlik eden Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu da gençlere ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini ifade etti.