BAŞKONSOLOS ÜNAL VE MÜFTÜMÜZ TRAMPA DOLAPHAN CAMİİ’NDE SOYDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİLER

26-05-2023

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal ve Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 26 Mayıs 2023 Cuma günü Dolaphan Camii’nde soydaşlarla bir araya geldiler.

T.C. Gümülcine Başkonsolosu sayın Aykut Ünal’a, T.C. Gümülcine Muavin Konsolosu Barış Çulha, Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya da Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu eşlik etti.

Başkonsolos Sayın Ünal Müftümüz Mustafa Trampa ile Cuma namazını Dolaphan Camii’nde eda ettiler. Burada Dolaphan imamı Mehmet Ahmetçik, Dolaphan Kur’an Kursu hocaları Rahmi Mekera ve Emrah Şeh ile Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin tarafından karşılanarak Batı Trakya Müslüman Türk soydaşlarla bir araya geldiler.

Ardından, Cuma namazına katılan halkla fotoğraflar çektirerek yoğun ilgilerinden ötürü kendilerine teşekkürlerini sundular.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal ve T.C. Muavin Konsolos Barış Çulha’ya Müftümüz Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu’nun yanı sıra, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Mustafçova Belediye Başkan Yardımcıları Ergül Kuşçu, Sami Kehaya ve Yüksel Genç, Başkan Vekili Hikmet Kalenci, Belediye Başkan Danışmanı Ertan İmam Efendi, Meclis Başkanı Hüseyin Büyüklü, Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer, Millet Gazetesi Yayın Koordinatörü Bilal Budur, İskeçe eski Vali Yardımcısı Musa Vidinli, İskeçe Müftülüğü Personeli ve birçok soydaş eşlik etti.

Devamında, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal, Muavin Konsolos Barış Çulha, Müftümüz Mustafa Trampa, Müftü Yardımcımız Hraloğlu ve beraberindekiler Belediye Başkanı Delihüseyin’in makamında bir araya geldiler.