MÜFTÜMÜZ TRAMPA AOTHRAKİS SELANİK FUTBOL TAKIMI BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

10-06-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA AOTHRAKİS SELANİK FUTBOL TAKIMI BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın da üyesi olduğu Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) heyeti, 9 Haziran 2023 Cuma günü Selanik kapsamında bir dizi temaslarda bulundu.

Bu doğrultuda, Türkiye’nin Selanik Başkonsolosu Sayın Serkan Gedik, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı ve Batı Trakya Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık, ameliyat geçiren Aothrakis Selanik futbol takımı Başkanı İnanç Mustafaoğlu’na ziyaret gerçekleştirdiler.

Aothrakis Selanik futbol takımı Başkanı İnanç Mustafaoğlu, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) heyetinin ve T.C. Selanik Başkonsolosu Gedik’in kendisine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve teşekkür etti.