KOYUNKÖY’DE HATİM COŞKUSU YAŞANDI

19-06-2023

KOYUNKÖY’DE HATİM COŞKUSU YAŞANDI

Müftülüğümüzün çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Koyunköy Kur’an Kursu’nun, 18 Haziran 2023 Pazar günü hatim merasimi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen Koyunköy hatim merasimine, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa iştirak etti.

Koyunköy hatim merasiminde, talebelerin Kur’an-ı Kerim tilâveti, okudukları şiir ve ilâhileri büyük beğeni topladı. Müftümüz Trampa, Koyunköy Kur’an Kursu hocalarını, öğrencilerini ve ailelerini tebrik etti ve başarılar diledi.

Hatim törenine Müftümüz Trampa’nın yanı sıra, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu’nu temsilen İTB Genel Sekreteri İsmet Tüccar,  Din Hizmetleri Şube Müdürümüz Rıdvan Topçu, Müftülüğümzün Din Görevlileri, Azınlığımızın önde gelen temsilcileri ile kalabalık halk topluluğu katıldı.

Koyunköy’de gerçekleşen hatim töreninde, öğle namazından sonra misafirlere geleneksel etli pilav ve ayran ikram edildi.

17 Haziran Cumartesi günü Koyunköy’de kurban kesim töreni gerçekleşti. Koyunköy’deki kurban kesim törenine Müftülüğümüzü temsilen Vaiz Sedat Karadayı katıldı.