MÜFTÜMÜZ TRAMPA ’’İSKEÇE AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ 2023 MEZUNİYET TÖRENİNE’’ KATILDI

22-06-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 21 Haziran 2023 Çarşamba günü İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’nin düzenlediği mezuniyet törenine katıldı.

Mezuniyet törenine Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nu temsilen Muavin Konsolos Barış Çulha iştirak etti.

Müftümüz Trampa, mezuniyet töreninde konuşma yaparak, evlatlarını azınlık okuluna gönderen aileleri, mezun olan öğrencileri, onları yetiştiren öğretmenleri tebrik etti. Mezuniyet gecesinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Müftümüz Trampa, Azınlık lisesinin sorunlara rağmen çok iyi eğitim vererek başarılı öğrenciler yetiştirdiğini belirtti ve  okullarımıza sahip çıkmanın önemine değindi.

Törene çok sayıda davetli katıldı. Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Dr. Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Mustafçova Belediyesi ana muhalefet başkanı Cemil Kabza, muhalefet başkanları Ahmet Kurt ve Önder Meçoğlu, eski belediye başkanlarından Mücahit Dükkancı katılanlar arasında yer aldı.