MÜFTÜMÜZ TRAMPA İ.T.B. ESKİ YÖNETİCİSİ MERHUM ALİ SALİHOĞLU ADINA DÜZENLENEN DOSTLUK MAÇINA KATILDI

26-06-2023

Müftümüz Trampa, 24 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 18:15’te Gencerli Stadında İskeçe Türk Birliği ile İskeçe Ova Kardeşlik Derneği’nin İskeçe Türk Birliği eski Yönetim Kurulu Üyesi merhum ALİ SALİHOĞLU anısına düzenlenen dostluk maçına katıldı.
İskeçe Türk Birliği Futbol Takımı ile İskeçe Ova Karması arasında gerçekleştirilecek dostluk maçına T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal iştirak etti.

Gencerli Stadında gerçekleşen karşılaşma öncesinde merhum ALİ SALİHOĞLU’nun İnhanlı mezarlığındaki kabri başında Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.