T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU AYKUT ÜNAL VE MÜFTÜMÜZ TRAMPA BAYRAM NAMAZINI ÇINAR CAMİİ’NDE EDA ETTİLER

28-06-2023

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal, Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ile birlikte, 28 Haziran 2023 Perşembe günü Kurban Bayramı namazını İskeçe Merkez Çınar Camii’nde eda ettiler.

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal ve Müftümüz Trampa, İskeçe’nin güzide camilerinden olan Çınar Camii’nde; Çınar Camii imamı Emin Darmon, caminin mütevellileri ve buradaki Batı Trakya Müslüman Türk soydaşlar tarafından karşılandılar.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu eşlik etti.

Bayram namazı eda edildikten sonra, Başkonsolos Ünal ve Müftümüz Trampa; buradaki halkla bayramlaşarak fotoğraflar çektirdiler ve yoğun ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundular. Daha sonra, hep birlikte kahve içerek hasbihal ettiler.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal ve Müftümüz Trampa’ya, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran’ın yanı sıra Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, DEB Partisi  Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Azınlık Okulları Encümenler Birliği Başkanı Ahmet Kara, İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Müdürü Selçuk Fehmi, Bulustra Belediye Başkan Danışmanı Birol İncemehmet, Millet Gazetesi Yayın Koordinatörü Bilal Budur, İskeçe eski Vali Yardımcısı Musa Vidinli, İskeçe Müftülüğü Personeli, Mustafçova Belediyesi ana muhalefet liste başkanlarından Ahmet Kurt, Cemil Kabza ve Mücahit Dükkâncı, Azınlığımızın önde gelen temsilcileri ve birçok soydaş eşlik etti.