ILICA KAPLICALAR MAHALLE’SİNDEKİ CAMİ SALDIRGANINA 2 YIL HAPİS

05-07-2023

ILICA KAPLICALAR MAHALLE’SİNDEKİ CAMİ SALDIRGANINA 2 YIL HAPİS

İskeçe adliyesinde 4 Temmuz 2023 Salı günü Ilıca Kaplıcalar Mahalle Camii’nde dört Kur’an-ı Kerim’i yırtan Alen Granz adlı 64 yaşındaki Fransız vatandaşı saldırgan 2 yıl hapis ve 500 evro para cezasına çarptırıldı. İki yıl hapis ve 500 euro para cezasına çarptırılan saldırganın cezasının infazı üç yıl süreyle ertelendi.

İskeçe adliyesindeki duruşmaya Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftülüğümüzün personeli, saldırgan hakkında şikayetçi olan Ilıca Mütevelli Heyeti Başkanı Eyüp Köse ve üyeleri, Mustafçova Belediye Başkan adayı Cemil Kabza, Mustafçova Belediye Meclis Üyesi Murat Köse, Ilıca eski nahiye müdürü ve duruşmaya şahit olarak katılan Hasan Nazır, İskeçe Türk Birliği Genel Sekreteri İsmet Tüccar, Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer ve soydaşlar izledi.