MÜFTÜMÜZ TRAMPA DEB PARTİSİ ONURSAL BAŞKANI IŞIK SADIK AHMET’İN ANNESİNİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

11-07-2023

Merhum Dr. Sadık Ahmet’in eşi, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet’in annesi Nakiye Alioğlu, 10 Temmuz Pazartesi günü son yolculuğuna uğurlandı.

İskeçe Türk Birliği eski başkanlarından ve İskeçeli tanınmış esnaf merhum Ali Molla’nın eşi Nakiye Alioğlu’nun evinde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. İlk olarak evinde dua yapıldı ve helallik istenildi. Daha sonra Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa kısa bir konuşma yaptı. Müftümüz Trampa konuşmasında, Ali Molla ailesinin İskeçe’nin tanınmış ailelerinden biri olduğunu belirterek, aileye taziye dileklerinde bulundu.

Nakiye Alioğlu’nun evinde düzenlenen cenaze töreninde başta kızı Işık Sadık Ahmet ve oğlu Ali Müminoğlu olmak üzere, torunları Levent Sadık Ahmet, Funda Sadık Ahmet, Murat Müminoğlu, Arzu Müminoğlu ve aile üyeleri taziyeleri kabul etti.

94 yaşında hayata veda eden Nakiye Alioğlu, İskeçe Aşağı Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın kıldırdığı cenaze törenine Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve İlayda Ünal, Muavin Konsoloslar Barış Çulha ve Adnan Öztürk, İskeçe Milletvekili Burhan Baran, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsiller Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve Müftülük Personeli, BAKEŞ Başkanı Hüseyin Bostancı, Yassıköy Belediye Başkan Adayı Avukat Caner İmam, Mustafçova Belediye Başkan Adayları Cemil Kabza ve Mücahit Dükkancı, Gökçeler eski belediye başkanı Birol İncemehmet ve çok sayıda soydaş katıldı.