MÜFTÜMÜZ TRAMPA ’’15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’’ TÖRENİNE KATILDI

15-07-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA  ’’15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’’ TÖRENİNE KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle düzenlenen anma günü etkinliğine katıldılar. Müftümüz Trampa’ya, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu da eşlik etti.

Başkonsolosluk bahçesinde bugün saat 10.00’da gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği programı, 15 Temmuz gecesi vatanını korumak uğruna vatan hainlerinin kahpe kurşunlarına hedef olmuş tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşuyla başladı ve devamında Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal beyefendinin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Sonunda da, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü Sn. İbrahim Şerif’in yaptığı dua ile merasim sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına, Batı Trakya Müslüman Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri iştirak etti.