TÜRKİYE’DEN GELEN HEYET MÜFTÜMÜZ TRAMPA’YA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

19-07-2023

TÜRKİYE’DEN GELEN HEYET MÜFTÜMÜZ TRAMPA’YA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Din Kültürü Öğretmeni Metin Karahoca’nın oğlunun düğünü vesilesiyle Batı Trakya İskeçe’ye gelen ve Ankara Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Koca, İstanbul Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Demirci, İstanbul Büyük Çamlıca Camii İmam-Hatibi Yunus Balcıoğlu, İstanbul Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Kolancı ve ailesinden oluşan heyet 19 Temmuz Çarşamba günü Müftümüz Mustafa Trampa’ya makamında ziyaret gerçekleştirdi. Müftümüz Trampa gelen heyetle bir süre fikir alışverşinde bulundu. Akabinde, taraflar birbirlerine hediye takdiminde bulundu. Ziyaretin sonunda, Müftümüz gelen heyete, teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.