KONYA SELÇUKLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET PEKYATIRMACI VE BERABERİNDEKİ HEYET MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

23-07-2023

Konya Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve beraberindeki heyet, 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve çalışma arkadaşları, Müftümüz Trampa’yla gündemdeki meseleleri değerlendirerek, fikir alışverişinde bulundular. Faziletli Müftümüze, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu eşlik etti. Ziyaretin sonunda, taraflar birbirlerine hediye takdiminde bulundular. Müftümüz Trampa da gelen heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetini ifade etti.

Konya Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ‘‘İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa ile bir araya gelerek Batı Trakya’daki soydaşlarımızla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık.

Batı Trakya’daki soydaşlarımız açısından önemli bir görev yürüten Değerli Hocamıza muvaffakiyetler diliyor, misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.