BTTDD İZMİR VE İZMİT ŞUBE BAŞKANLARI İLE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ MÜFTÜMÜZ TRAMPA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

25-07-2023

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Başkanı Hasan Küçük’ü temsilen İzmir Batı Trakya Şube Başkanı Mümin Durmuş ve İzmit-Kocaeli Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Şube Başkanı Yüksel Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 25 Temmuz 2023 Salı günü Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya makamında ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret esnasında, Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam ile Müftülük çalışanları hazır bulundular. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir ve İzmit Şube Başkanları ile beraberindekiler Müftümüz Trampa’yla gündemdeki meseleleri istişare ederek fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretin sonunda, Müftümüz kendilerine, iki ciltten oluşan ‘‘İskeçe Cami ve Mescitleri’’ kitabını hediye etti ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.