’’ULU ÇINARLARA VEFA’’ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

31-07-2023

’’ULU ÇINARLARA VEFA’’ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

7 Temmuz Cuma günü Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, Ulu Çınarlara Vefa Projesi kapsamında 1949 Şahin Kasabası doğumlu Hüseyin Bekir’i ikamet ettiği Mısvaklı köyünde evinde ziyaret ettiler.

İlkokul’u Şahin Kasabasında bitirdikten sonra, kasabada yer alan medresede de tahsil görmüştür. Köyde bulunduğu zamanda camide müezzinlik ve imamlara yardımcı olarak görev almıştır. Çiftçilikle geçimini sağlayan hocamız, daha rahat ortamda çalışmak için 1965 yılında Mısvaklı köyüne göç etmiştir. Bir yıl kadar bu köyde imamlık görevi yapan hocamız, Mısvaklı’ya yakın mesafede olan Boyacılar’da imam olmuştur. Burada 9 yıl imamlık yaptıktan sonra, Mısvaklı’ya dönmüş ve 1975’ten 2011 yılına kadar burada imamlık yapmıştır. Çocuklara Kur’an eğitimi de veren hocamız, ömrünü topluma hizmetle geçirmiştir. Şimdi ise Mısvaklı köyündeki evinde huzur içinde hayatını sürdürmektedir.

Hüseyin Bekir hoca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti gözyaşlarıyla ifade etti. Devamında,  Müftümüz Trampa ve  Müftü Yardımcımız Hraloğlu’na candan teşekkür etti. Müftümüz de hocamıza hediye takdiminde bulundu.