FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA BESİM MUSTAFAOĞLU’NUN CENAZE MERASİMİNE KATILDI

06-08-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 6 Ağustos 2023 Pazar günü Şahin köyünde Besim Mustafaoğlu’nun cenaze merasimine katılarak, cenaze namazını kıldırdı ve cemaattan hellallik aldı. 5 Ağustos Cumartesi akşamı aniden vefat eden Besim Mustafaoğlu Şahin köyünü ve civar köyleri yasa boğdu. Merhum Mustafaoğlu, Almanya Kelsterbach’ta 33 yıl çalışmıştır. Yıllık tatili için geldiği köyü Şahin’de dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucunda 55 yaşında vefat etti. Besim Mustafaoğlu’nun cenazesinde Şahin halkı ve yıllarca birlikte çalıştığı civar köylerden bir çok dostu ve arkadaşı katılım sağladı. Müftümüz kendi köylüsü olan merhum Besim Mustafaoğlu’nun ailesine, geride bıraktığı gencecik bir erkek ve bir kız çocuğu ile yakınlarına taziyelerini sundu ve sabırlar diledi. Bu vesileyle, Faziletli Müftümüz bir kez daha her müslümanın ahiret için hazırlık yapması gerektiğini hatırlattı. Merhum Besim Mustafaoğlu’nun cenazesine bir çok din görevlisi de katıldı.

İskeçe Müftülüğü olarak; merhum Besim Mustafaoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına da sabırlar diliyoruz.