KONYA MÜFTÜSÜ PROF. DR. ALİ ÖGE’DEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN PERSONELİNE YÖNELİK ÇEVRİM İÇİ KONFERANS

08-08-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, Müftülüğümüzün yaz dönemi hizmet içi eğitim programı devam ediyor. 8 Ağustos 2023 Salı günü, Müftümüz Trampa’nın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan çevrim içi eğitim semineri; Konya İl Müftüsü ve aynı zamanda Kurra Hafız Prof. Dr. Ali ÖGE’nin, İskeçe Müftülüğü kadın ve erkek personeline yönelik ‘‘Din dili-Dil ve Söz Medeniyeti’’ konulu çevrim içi konferansıyla devam etti.

İskeçe Müftülüğü din görevlileri ve vaizler zoom üzerinden katıldıkları konferansa yoğun ilgi gösterdiler.

Müftülüğümüzün düzenlediği çevrim içi konferansın sonunda, din görevlilerimiz hocamıza sorular yönelttiler. Akabinde, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve telekonferansın moderatörlüğünü yürüten Din Hizmetleri Şube Müdürümüz Rıdvan Topçu, Konya Müftüsü Prof. Dr. Ali ÖGE hocamıza teşekkürlerini sundular.