FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA RIZA KIRLIDÖKME’NİN CENAZE MERASİMİNE KATILDI

09-08-2023

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA RIZA KIRLIDÖKME’NİN CENAZE MERASİMİNE KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 9 Ağustos 2023 Çarşamba günü İskeçe Türk Birliği eski başkanlarından, İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokulu – Lisesi eski yöneticisi, araştırmacı – yazar Rıza Kırlıdökme’nin cenaze merasimine katıldı.

Merhum Kırlıdökme’nin evinde yapılan dua sonrası Müftümüz Mustafa Trampa yaptığı konuşmada, Rıza Kırlıdökme’nin renkli ve kendine özgü bir kişiliği olduğunu belirtti. Her zaman Batı Trakya Türk Azınlığı’nın kurumlarının içinde olduğunu ve yaptığı hizmet ve çalışmalarla topluma önemli katkılar sağladığını ifade eden Müftümüz Trampa, “Kendisi tarihimize ve geçmişimize ışık tutan büyüklerimizden biriydi. Allah’tan rahmet ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” dedi.

Müftümüz Mustafa Trampa’nın helallik aldığı ve kıldırdığı cenaze namazından sonra Rıza Kırlıdökme, İskeçe Arenmahalle Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze merasimine, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu da katıldı.

İskeçe Müftülüğü olarak; merhum Rıza Kırlıdökme’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.