MÜFTÜMÜZ TRAMPA BATI TRAKYA FENERBAHÇELILER DERNEĞI’NİN BILGILENDIRME TOPLANTISINA KATILDI

10-08-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 9 Ağustos Çarşamba günü Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği bilgilendirme toplantısına katıldı.

Gümülcine – Kozluköy yolu üzerinde bulunan dernek binasında gerçekleştirilen toplantıya başta dernek üyeleri olmak üzere, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile Üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mümin Hasan, derneğin kuruluşundan bu yana geçen süreci anlattı. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Mümin Hasan, derneğin hukuk sürecinin devam ettiğini, bu süreçte derneğe destek veren tüm kurumlara, kişilere ve üyelere teşekkür etti.

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinin avukatı İlker Çavuşoğlu da derneğin ismindeki “Batı Trakya” ibaresi nedeniyle açılan kapatma davası hakkında üyelere bilgi verdi. Derneğin yasal bir dernek olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğine itham edilen iddiaların son derece dayanaksız olduğunu söyledi.
Toplantıya katılan Müftümüz Mustafa Trampa da bir konuşma yaparak desteğini ifade etti.

Toplantı sonrası Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “09/08 Çarşamba günü saat 19.00’da gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantısına Sn. Gümülcine ve İskeçe Seçilmiş Müftülerimiz, Sn. Kurum Başkanlarımız ve sarı lacivert renklere gönül vermiş üyelerimiz katılmıştır. Hoş bir sohbet ortamında geçen bilgilendirme toplantımıza değerli vakitlerini ayırarak katılan herkese teşekkür ediyoruz.”