MÜFTÜ YARDIMCIMIZ AHMET HRALOĞLU’NDAN ‘‘CAMİLERİN BAKIMI VE TEMİZLİĞİ’’ ADLI ÇEVRİM İÇİ KONFERANS

14-08-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, Müftülüğümüzün yaz dönemi hizmet içi eğitim programı devam ediyor. 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ‘‘Camilerin Bakımı ve Temizliği’’ konulu çevrim içi eğitim semineri verdi.

İskeçe Müftülüğü din görevlileri ve vaizler zoom üzerinden katıldıkları konferansa yoğun ilgi gösterdiler.

Müftülüğümüzün düzenlediği çevrim içi konferansın sonunda, din görevlilerimiz Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu hocamıza sorular yönelterek teşekkürlerini sundular.