PROF. DR. MİTHAT ESER’DEN ‘‘HZ. PEYGAMBER’İMİZİN (S.A.S.) EĞİTİM-ÖĞRETİM MODELİNDE METODLAR’’ ADLI ÇEVRİM İÇİ KONFERANS

17-08-2023

PROF. DR. MİTHAT ESER’DEN ‘‘HZ. PEYGAMBER’İMİZİN (S.A.S.)  EĞİTİM-ÖĞRETİM MODELİNDE METODLAR’’ ADLI ÇEVRİM İÇİ KONFERANS

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, Müftülüğümüzün yaz dönemi hizmet içi eğitim programı devam ediyor. 17 Ağustos 2023 Perşembe günü, Konya Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nden Prof. Dr. Mithat Eser ‘‘Hz. Peygamber’imizin (s.a.v.)  Eğitim-Öğretim Modelinde Metodlar’’ konulu çevrim içi eğitim semineri verdi.

İskeçe Müftülüğü din görevlileri ve vaizler zoom üzerinden katıldıkları konferansa yoğun ilgi gösterdiler.

Müftülüğümüzün düzenlediği çevrim içi konferansın sonunda, din görevlilerimiz Prof. Dr. Mithat Eser hocamıza sorular yönelttiler. Akabinde, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve telekonferansın moderatörlüğünü yürüten Din Hizmetleri Şube Müdürümüz Rıdvan Topçu, Prof. Dr. Mithat Eser hocamıza teşekkürlerini sundular.