FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ TRAMPA GÖKÇELER KÖYÜ HAFIZLIK MERASİMİNE KATILDI

27-08-2023

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ TRAMPA GÖKÇELER KÖYÜ HAFIZLIK MERASİMİNE KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 27 Ağustos 2023 Pazar günü, Gökçeler Camii imam ve hatibi İlâhiyatçı Remzi Abdullahoğlu’nun oğlu Emirhan Abdullahoğlu’nun Gökçeler Camii’nde düzenlen Hafızlık merasimine katıldı. Müftümüz genç Hafız Emirhan Abdullahoğlu’nu ve ailesini tebrik ederek dua etti. Gökçeler hafızlık merasimine; İskeçe Milletvekili Burhan Baran, Mustafçova Belediyesi ana muhalefet liste başkanlarından Mücahit Dükkancı, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’mızın temsilcileri, din görevlilerimiz ve halktan birçok kişi iştirak ederek Gökçeler imamı ve hatibi Remzi Abdullahoğlu’nu bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

İskeçe Müftülüğü olarak; Hafız Emirhan Abdullahoğlu’nu tebrik eder başarılarının daim olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

Hafızlık merasiminden sonra, misafirlere geleneksel etli pilâv ikram edildi.