MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN YAZ DÖNEMİ HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMININ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

30-08-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü Müftülüğümüzün yaz dönemi hizmet içi eğitim programının değerlendirme toplantısı yapıldı.

Zoom üzerinden yapılan değerlendirme toplantısında; Müftümüz Trampa, Müftü Yardımcımız Hraloğlu, Din Hizmetleri Şube Müdürümüz Topçu ve Din Personeli Şube Müdürümüz Kamo birer konuşma yaptılar. Devamında, din görevlilerimiz öneri ve eleştirilerini sundular.

İskeçe Müftülüğü din görevlileri ve vaizler, gerek yüz yüze gerek zoom üzerinden katıldıkları konferanslara yoğun ilgi gösterdiler.

Telekonferansın sonunda, din gönüllülerimiz Müftümüz Trampa’ya teşekkürlerini sundular.