FAZLI KURT HOCAMIZIN ACI GÜNÜ

31-08-2023

FAZLI KURT HOCAMIZIN ACI GÜNÜ

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü, Fazlı Kurt hocamızın kayınpederi Ahmet Kurt’un cenaze törenine katıldı. Müftümüz Trampa’ya, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve Müftümüzün yakın çalışma arkadaşları eşlik etti.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, Kurt hocanın cenaze namazını kıldırarak, cemaatten helallik aldı.

87 yaşında vefat eden merhum Ahmet Kurt, Mustafçova köyünde uzun yıllar öğretmenlik ve Kur’an Kursu hocalığı yapmıştır. Merhum hocamız, Kurt Hoca olarak bilinmektedir.

Köyün ileri gelenlerinden olan merhum Ahmet Kurt Hoca samimi, dürüst, cesur, şakacı ve kendine has babacan tavrıyla sadece kendi köyünde değil, civar köylerdeki soydaşlar tarafından da hürmet edilen bir kişiliğe sahipti. Kurt Hoca, bilge bir insan olarak bilinen ve topluma mal olmuş bir şahsiyet olarak toplumuna faydalı binlerce çocuğun yetişmesine vesile oldu.

İskeçe Müftülüğü olarak; merhum Kurt hocaya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine sabırlar dileriz.