DİN EĞİTİMCİSİ CAVİT KARABIYIKLI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

06-09-2023

DİN EĞİTİMCİSİ CAVİT KARABIYIKLI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Yassıören köyü İmam-Hatibi ve Kur’an Kursu hocası Cavit Karabıyıklı başarılı öğrencilerini Gümülcine gezisi ve radyo programı ile ödüllendirdi.

Önceki yıllarda da öğrencilerini Alantepe etkinliklerine getirerek ödüllendiren Yassıören İmam-hatibi ve din eğitimcisi Cavit Karabıyıklı bu kez başarılı öğrencilerini Gümülcine’ye getirdi. Gümülcine ziyaretine Dr. Sadık Ahmet’in kabri ile başlayan Cavit Karabıyıklı hocamız öğrencilerine Gümülcine Türk Gençler Birliği’ni tanıttı. Burada Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile tanışma fırsatı bulan Yassıörenli öğrenciler Çınar FM’de gazeteci Ramadan Molla’nın program konuğu oldular.

Yassıören İmam-hatibi ve aynı zamanda İlâhiyatçı olan Cavit Karabıyıklı hocamız, Gümülcine ziyareti ile ilgili olarak sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Bugün, İskeçe Müftülüğüne bağlı Yassıören Kur’an Kursu olarak 2022-2023 döneminde başarı gösteren öğrencilerime vaat ettiğim Gümülcine gezimizi gerçekleştirdik. Merhum Dr. Sadık AHMET’in mezarını ziyaret ettikten sonra Gümülcine Türk Gençler Birliğini ziyarete gittiğimizde Gümülcine seçilmiş müftüsü İbrahim ŞERİF hocamıza rast geldik. Bizlere ikram ettiği çaylarını içerken hasbihal etme fırsatımız oldu. Sonra da daha önceden programlanan Çınar FM radyosuna giderek Ramadan MOLLA kardeşimin sunduğu canlı yayın programına katıldık.  Öğrencilerimin gözlerindeki heyecan ve mutluluk şahsen beni çok sevindirmiştir. Azmin ve gayretin başarıyı getirdiği gibi, sonucun da mutluluk verici olduğunu genç evlatlara göstermiş olduk. Darısı seneye sağ olursak.”