İSTANBUL BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANI MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

16-09-2023

İSTANBUL BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANI MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve beraberindeki belediye heyeti ile İstanbul Bağcılar’daki Rumeli Türk Dernekleri’nin Başkan ve Yöneticileri’nden oluşan otuz altı kişilik ekip, 15 Eylül 2023 Cuma günü Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ettiler. İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve beraberindeki heyet, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, eski İskeçe Vali Yardımcımız Musa Vidinli ve Müftülüğümüzün Personeli tarafından karşılandı. Ziyaret esnasında, taraflar birçok meseleyi değerlendirerek fikir alışverişinde bulundular. Akabinde, hediye takdimi yapıldı. İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir ve beraberindeki otuz altı kişilik ekip ile oluşturulan samimi ortamdan dolayı Müftümüz kendilerine teşekkür etti ve memnuniyeti ifade etti. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bağcılar’ımızdaki Batı Trakya derneklerinin temsilcileriyle birlikte, yıllar önce mübadeleyle ayrılmak zorunda kaldıkları ata topraklarındayız.

Ziyaretimiz kapsamında bizleri ağırlayan Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Gümülcine seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan ve İskeçe seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa’ya misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.