MÜFTÜMÜZ KİREÇÇİLER KÖYÜNDE GENÇLERLE BULUŞTU

22-09-2023

MÜFTÜMÜZ KİREÇÇİLER KÖYÜNDE GENÇLERLE BULUŞTU

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa Kireççiler köyü Encümen Heyeti Başkanı Yüksel Ahmetoğlu ve üyeleriyle öğrenci velilerinin daveti üzerine, 22 Eylül 2023 tarihinde Cuma günü Kireççiler köyünü ziyaret etti. Kendisi, caminin girişinde encümen heyetinin yanı sıra halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Müftümüzün beraberinde, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ile Müftülük personelinden Mustafa Kamu, Rıdvan Topçu ve Ersan Ömer de yer aldı. Cuma namazı öncesi vaaz veren Müftümüz Trampa, gündemdeki konular hakkında cemaate çok yararlı bilgiler verdi ve verilen mücadeleden başarılı olmanın yolu inanmaktan geçtiğini ifade etti. Cuma namazının ardından, köy halkı tarafından pilav ikramı yapıldı. Kireççiler Camii’ne gençlerin yoğun katılımı dikkat çekti. Müftümüz Mustafa Trampa, gençlerle özel ilgilendi, onlara nasihatlerde bulundu, Kireçiler Türk İlkokulu’na giden öğrencilere hediyeler dağıttı ve kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı encümen heyetine ve cemaate teşekkür etti.

Cuma namazına Milletvekilimiz Hüseyin Zeybek, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Dostluk Eşitlik Barış Partisi Asbaşkanı Bahri Belço, Encümenler Birliği Başkanı Ahmet Kara, İskeçe Milletvekili Burhan Baran’ın Danışmanı Gürhan Ömeroğlu, Millet Gazetesi Yayın Yönetmeni Bilal Bodur ve Kireççiler Mütevelli Heyeti de hazır bulundu.