T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU VE MÜFTÜMÜZ MEVLİD KANDİLİ’NDE ÇINAR CAMİİ’NDE SOYDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİLER

26-09-2023

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, Mevlid Kandili nedeniyle (26 Eylül 2023) Çınar Camii’ndeki programa katıldı. Başkonsolos Ünal ve Müftümüz Trampa, cami girişinde soydaşlar tarafından karşılandı.

Kandil nedeniyle gerçekleştirilen Mevlid’e katılan Başkonsolos Ünal ve Müftümüz yatsı namazı sonrasında diğer azınlık temsilcileri ile birlikte Çınar Camii’ndeki soydaşlarla bir süre sohbet etti.

Başkonsolos Ünal ve Müftümüz Trampa daha sonra ise İskeçe Türk Birliği’ne geçti. Muavin konsolos Subutay Koç’un kendisine eşlik ettiği Başkonsolos Aykut Ünal burada İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve diğer azınlık temsilcileri tarafından karşılandı.

Müftümüz Trampa’ya, Müftü Yardımcımız Hraloğlu eşlik etti.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mevlid Kandili vesilesiyle İskeçe’de düzenlenen programa katıldık, soydaşlarımızın misafiri olduk.” ifadeleri kullanıldı.