SADNOVİSA KUR’AN KURSU HATİM MERASİMİ

03-05-2011

SADNOVİSA KUR’AN KURSU HATİM MERASİMİ

İskeçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sadnovisa Kur’an Kursunun hatim merasimi 1 Mayıs 2011 Pazar günü gerçekleşti.

29 Nisan Cuma günü Sadnovisa’da Cuma namazına mütakip İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete’nin yaptığı dua ve çekilen tekbirlerle kurban kesimi merasimi gerçekleşti.

Sadnovisa Kur’an Kursu hocası Musa Çolak’ın yetiştirdiği öğrencilerinin hatim merasimi de civar köylerden gelen kalabalık bir halk kitlesiyle gerçekleşti. Hatim merasimine Müftümüz Sayın Ahmet Mete’nin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu Konsolos Muavini Sayın Berin Okur ve Mustafçova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Cukal da katıldılar. Burada yaptıkları birer selâmlama ve teşekkür konuşmalardan sonra, merasim sona erdi. Öğle namazına mütakip merasime katılanlara etli pilav ikramı yapıldı.