FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA DİN GÖREVLİLERİYLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

06-10-2023

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA DİN GÖREVLİLERİYLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, İskeçe il merkezi ve İskeçe ova, yaka ve balkan köylerinde görev yapan din görevlileri ile Mescid-i Atik’te gerçekleştirilen personel toplantısında buluştu.

5 Ekim 2023 Perşembe günü gerçekleştirilen toplantıda din görevlileriyle istişarelerde bulunan Müftümüz Mustafa Trampa, tecrübe  ve değerlendirmelerini paylaşarak imamlara ve din eğitimcilerine çeşitli tavsiyelerde bulundu. Personele yönelik yaptığı konuşmasının ardından, yeni dönem programlarının tanıtımını yaptı.

Toplantı, Müftümüz tarafından gündem maddelerinin personele duyurulmasıyla devam etti.

Ayrıca, Müftümüz Trampa din görevlilerine, geçtiğimiz günlerde Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’nin gerçekleştirdiği protestoda gösterdikleri istikrardan dolayı teşekkür etti.

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasında yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında genel bir değerlendirmenin ardından, dilek ve temennilerin alınmasıyla toplantı sona erdi.